Tuoteryhmät

LED-nauhat

Limelite LED-nauhoilla voit tehdä näyttäviä tehosteita, käytännöllisiä työtasovalaistuksia tai tehokkaita epäsuoran valon ratkaisuja.

Limelite LED-nauhaoissa käytetään vain korekalaatuisia komponentteja. LEDit on alan johtavilta valmistajia. Nauha itsessään on hyvälaatuista kuparia. Komponenttien liitospinnat ovat kultaa ja liittimet hopealla pinnoitettua kuparia.

LED-paneelit

Limelite LED-paneeli on oiva yleisvalaistukseen, se valaisee tehokkaasti ja sitä voi tarvittaessa himmentää.

Limelite LED-paneelien rungot ovat alumiinia. Valo jakautuu tasaisesti koko paneelin valopinnalle ilman varjoa keskiössä. Himmennettävä muuntaja toimitetaan aina mukana paketissa. Asennus on helppoa pikaliitosrasian ansiosta.

LED-alasvalo rungot

Limelite alasvalorungot on suunniteltu alusta loppuun Suomessa, Limeliten toimesta. Muotoilussa ulkonäkö, toiminnallisuus ja ympäristöystävällisyys olivat ohjaavia tekijöitä.

Limelite alasvalorungot on aina vaihdettavalle valonlähteelle. Lampun kannan voi valita kohteen tarpeiden mukaan, sillä Limelite alasvalorunkoon sopivat normaalit GU10, GU5.3 ja MR16 valonlähteet sekä LED-moduulit 51mm halkaisijalla.

LED-valonohjaus

Limelite valonohjaus LED-valoille viimeistelee joka tilan valaistuksen. Limeliten langaton ohjaus on turvallinen ja toimintavarma.

Limelite valonohjaus voidaan toteuttaa jälkiasenteisena lähes minkälaiseen tilaan tahansa. Valikoimasta löytyy myös Zigbee vaihtoehdot. Limelite Zigbee tuotteet ovat yhteensopivia monen muun valmistajan Zigbee tuotteiden kanssa.

LED-kiskovalot

Limelite kiskovalot on suunniteltu valaisemaan myymälä- ja asuintiloja. Kiskovalot ovat ylivertaisia valaistuksen muunneltavuuden suhteen.

Limelite kiskovalaisimet ovat yhteensopivia Global Trac Pro kolmivaihekiskojen kanssa. Muuntaja on eriytetty valaisinrungosta paremman lämminhallinnan ja sen myötä käyttöiän parantamiseksi.