Limelite tarina

Limelite LED valaisimet valaisevat kotja ja työpaikkoja ympäri Suomen. Suomalainen Limelite on syntynyt rakkaudesta valoon. Limelite valaisin mallisto on syntynyt vastaamaan Pohjoismaiden koti- ja työympäristön tarpeita. Kaikki Limelite tuotteet suunnitellaan olemaan turvallisia ja tehokkaita.

 

 

Limelite valot ovat ominaisuuksiltaan tarkkoja ja tasalaatuisia tuotantoerästä toiseen. Värit toistuvat valossa luonnollisesti ja valon määrä on sopiva suunniteltuun käyttötarkoitukseen. Kaikki Limelite valaisimet ovat himmennettävissä, ellei toisin ole mainittu.

 

 

 

 

LED-valaisimien valo tuotetaan LED-piireillä. LEDistä lähtevän valon ominaisuudet kuten teho (lumen/candela/lux), värilämpötila (Kelvin, K) sekä käyttöikä vaihtelee kuin yö ja päivä. Limeliten tuotteissa LEDien valo on sitä mitä lupaamme.

LED-valaistuksen keskiössä on LED-piirien lisäksi myös paljon muita komponentteja. Muuntajat, resistorit ja piirilevyissä on huikeita eroja. Limelite pyrkii tuotteidensa pitkään käyttöikään. Pääsemme tavoitteeseen käyttämällä hyviä komponentteja.

LED-valoissa laatu on vaikea päätellä asitinvaraisesti. Silmä tottuu erilaisiin valaistusolosuhteisiin nopeasti. Tämän vuoksi mittaamme tuotteidemme valon ominaisuuksia säännöllisesti, tuotantoerästä toiseen spektrometrillä.

LED-valoissa hyötysuhde vaihtelee suuresti, eli samalla sähkökulutuksella voi saada paljon tai vähän valoa. Limelite valaistustuotteiden suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota valon määrään suhteessa sähkönkulutukseen